Europarlamentare2019. Ştefan Ilie (PNL Tulcea): Organizaţia judeţeană şi-a îndeplinit obiectivul în aceste alegeri

Scorul de 27,79% obţinut de PNL la alegerile europarlamentare în judeţul Tulcea este peste media la nivel naţional, astfel că organizaţia judeţeană a partidului şi-a îndeplinit obiectivul, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ştefan Ilie.

'Fiind de mai multă vreme în administraţia publică, cunosc rezultatele alegerilor de-a lungul timpului şi pot spune că PNL a câştigat pentru prima dată alegerile în judeţ singur, nu într-o alianţă. Astfel, dintr-un judeţ de culoare roşie s-a ajuns la o culoare cu nuanţe diferite, pentru că trebuie să apreciez succesul Alianţei 2020 USR PLUS', a mai spus liderul liberalilor tulceni.

El şi-a exprimat speranţa ca la alegerile următoare să facă echipă, iar în iunie 2020 să propună împreună electoratului din judeţ oameni 'competenţi şi responsabili'. 'Cetăţenii judeţului au în principal nevoie de oameni responsabili şi cu bun-simţ şi sper ca împreună să propunem o echipă cu care să revigorăm municipiul şi judeţul', a menţionat Ilie. Potrivit acestuia, în municipiul Tulcea, Alianţa 2020 USR PLUS a câştigat cele mai multe sufragii la alegerile europarlamentare şi a fost urmat în preferinţele electoratului de PNL şi de PSD. 'Suntem surprinşi într-o oarecare măsură că oamenii au amendat aroganţa şi ignoranţa atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Este o dovadă că electoratul s-a săturat de promisiuni şi că înainte de a face proiectul podului peste Dunăre, de exemplu, trebuie să vadă că există interes pentru lucruri simple şi de bun simţ, curăţenie, pază, transport public', a mai spus preşedintele organizaţiei judeţene a PNL. PNL a obţinut 27,79% din voturile valabil exprimate în judeţul Tulcea, duminică, la alegerile europarlamentare, şi se situează în topul preferinţelor votanţilor, arată rezultatele finale furnizate AGERPRES de către Biroul Electoral Judeţean (BEJ). Potrivit purtătorului de cuvânt al BEJ, judecătorul Andrei Iordan, PSD a obţinut 22,38% din sufragii, Alianţa 2020 USR PLUS - 19,10%, iar Partidul Pro România - 10,26%. De asemenea, PMP a înregistrat 7,84% din sufragiile valabil exprimate, iar reprezentanţii ALDE au obţinut 4,88%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel