EXCLUSIV  Europarlamentare 2019. Maria Grapini, decizie privind candidatura

Maria Grapini
Maria Grapini

Candidaturile la Europarlamentarele din 2019 țin capul de afiș în această perioadă. Maria Grapini, europarlamentarul Partidului Umanist Român, dorește a continua ceea ce a început în vechiul mandat, astfel încât va deschide lista partidului și la viitoarele alegeri europarlamentare.

Am spus cu nu știu cât timp inainte că doresc sa candidez pentru noile alegeri europarlamentare și că voi deschide lista la Partidul Umanist. Am spus-o în conferință de presă. Pentru acest lucru, pot să vă spun că am muncit cinci ani si cred că merit. Sunt europarlamentarul care are randamentul cel mai bun. Am dat și presei raportul meu de activitate, toți indicatorii de la amendamente pentru promovarea României. Eu cred că aici trebuie să se afle oameni care reprezintă România și nu interesele altor țări, așa cum s-a dovedit de altfel a declarat Maria Grapini.

Grapini, evoluție 

Implicarea în viața publică a determinat-o să intre în politică la scurt timp după revoluția din decembrie 1989. De atunci, a ocupat de-a lungul timpului unele funcții publice, dintre care cele mai importante sunt:

1998 - prezent: Președinte al Asociatiei Femeilor Antreprenor din Romania

2002 - 2006: Vicepreședinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara


2006 - prezent: Președintele organizației județene Timiș a Partidului Conservator și vicepreședinte la nivel național al acestui partid.
21 decembrie 2012 - martie 2014: Ministru delegat pentru întreprinderi mici și mijlocii, mediu de afaceri și turism în guvernul Victor Ponta II (2012-2016).


mai 2014 - prezent: membru în Parlamentul European

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel