EXCLUSIV  Europarlamentare 2019. Manevra politică a lui Victor Ponta, dezvăluită - video

Liderul Pro România, Victor Ponta, deschide lista partidului pentru alegerile europarlamentare 2019, fiind urmat de Corina Crețu și Mihai Tudose.

Deși ocupă primul loc pe lista alegerilor europarlamentare 2019, Victor Ponta nu va merge la Bruxelles în cazul în care va fi votat.

În cadrul unui interviu la DC News, Sorin Cîmpeanu, prim-vicepreşedinte al Pro România, a spus că într-adevăr, Victor Ponta nu va merge la Bruxelles.


"Victor Ponta a spus că nu se va duce la Bruxelles. Este singurul de pe listă de la alegerile europarlamentare 2019 care a zis de la bun început că nu se duce în Parlamentul European. Victor Ponta a spus că sunt multe lucruri de făcut în România înainte să plece la Bruxelles. Se află pe listă pentru asocierea numelui său cu Pro România”, a zis Sorin Cîmpeanu la DC News.

VEZI ȘI: Vigorous Warrior vulnerabil la Insidious Warrior. Ce a uitat exercițiul NATO

Întrebat dacă este o manevră politică, Sorin Cîmpeanu a zis: ”Dar una recunoscută onest”.

Iată răspunsul:

Cine sunt primii zece candidați la alegerile europarlamentare 2019 din partea Pro România

Pro România și-a prezentat azi candidații pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, dar și proiectele prioritare ale partidului. De asemenea, Pro România și-a prezentat "Manifestul" pentru alegerile europarlamentare 2019.

VEZI ȘI: Naty Badea, emisiune de satiră politică la Realitatea TV: Nu cred că poți face foarte bine meseria aceasta decât dacă ai făcut toate muncile până acolo

Primii zece candidaţi ai Pro România pentru alegerile europarlamentare sunt Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose, Iurie Leancă, Geanina Puşcaşu, Gabriela Podaşcă, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu şi Ionela Danciu.

Sloganul de campanie este "Mândri că suntem europeni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel