Europarlamentare 2019. Ludovic Orban: Ne dorim o Românie puternică

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Liberalii îşi doresc o Românie puternică, iar aceasta nu se poate construi decât cu români puternici, a declarat, duminică, la Cluj-Napoca, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a participat la o întâlnire cu aleşii locali din regiunea de nord-vest, la care au participat peste 6.500 de persoane şi în faţa cărora au fost prezentaţi candidaţii la alegerile europarlamentare.

"Noi, liberalii, ne dorim o Românie puternică, iar o Românie puternică nu se poate construi decât pe români puternici, care stau pe propriile lor picioare, care sunt dedicaţi, care au credinţă şi care au cu adevărat forţa, hărnicia şi determinarea să construiască un paradis pe pământ din această ţară", a spus Orban.

Ludovic Orban, despre nunta Olguţei Vasilescu

În discursul sau, preşedintele PNL s-a referit şi la nunta Liei Olguţa Vasilescu cu Claudiu Manda, considerând ca a fost nepotrivită organizarea acesteia în postul Paştelui.

"Suntem în Postul Paştelui. Orice român credincios, care respecta tradiţia, care îşi respectă semenii, ştie că în Postul Paştelui nu se fac nunţi. Ce credeţi ca am vazut la televizor? Toată ciuma roşie, toţi cei care se băteau cu cărămida în piept ca ei fac referendumul pentru familie, arătându-şi ca nişte farisei credinţa, dar nu în Dumnezeu, ci în idolii la care nu au voie sa se închine, s-au dus şi au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toţi românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiţia bisericii şi care ţin în această perioadă Postul Paştelui", a spus Orban.

Partidul Naţional Liberal a organizat duminică la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca "Întâlnirea Regională Nord-Vest" cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare". La întâlnire au participat preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, lideri naţionali şi locali ai PNL, primari, parlamentari şi candidaţi la alegerile europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel