EXCLUSIV  Europarlamentare 2019. LOVITURA lui George Simion: Am trecut printr-un coşmar

George-Simion
George-Simion

George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare 2019, a povestit pentru DC News cum a reuşit să strângă toate semnăturile necesare pentru a-şi depune candidatura. 

George Simion este singurul candidat independent la alegerile europarlamentare 2019 care a reuşit să strângă semnăturile necesare pentru a-şi depune candidatura. 

"Până ieri am stat cu emoţii că nu reuşesc să le strâng, dar au venit semnături din toate colţurile ţării şi din diaspora. E foarte greu pentru un candidat independent. Eu, dacă nu aveam infrastructura civică a unioniştilor şi a celor din diaspora pe care să mă bazez, nu aş fi reuşit. Cred că sunt printre puţinii concurenţi electorali care au strâns aceste semnături pe bune, în stradă, de la om la om.

Sper ca printre primele lucruri pe care să reuşesc să le fac, ca membru în Parlamentul European, este să impun o cotă unică pentru acest număr de semnături la nivelul statelor Uniunii Europene pentru că este absurd. Cea mai mare cotă o avem noi, în România, şi numărul este exagerat de mare. Am trecut printr-un coşmar în ultima lună, strângând aceste semnături", a spus candidatul independenat la alegerile europarlamentare pentru DC News.

"Mi-am vândut apartamentul"

George Simion a spus că a fost nevoit să-şi vândă apartamentul pentru a avea bani de deplasări şi de corturi în marile oraşe ale ţării. El mai spune că o campanie electorală a ajuns să coste foarte mult.

"A fost extrem de greu. Dacă nu-mi vindeam apartamentul, nu aş fi avut bani de deplasări şi de corturi în mai multe oraşe ale ţării, cu siguranţă nu atingeam numărul necesar. Nu e normal ca o campanie electorală să coste atât, dar ne batem cu partide politice care sunt finanţate din bugetul României, şi care îşi urmăresc propriile interese, nu interesele ţării”, ne-a mai zis George Simion.

George Simion are un singur mesaj pentru români: "Să nu mai voteze partidele politice".

"Au făcut suficient rău ţării. Eu vreau să fiu o voce a românilor, nu a partidelor politice, acolo, la Bruxelles. Măsurile pe care le propun, pe lângă unirea Basarabiei cu ţara, vom face câte un birou în fiecare judeţ pentru a oferi consultanţă pe fonduri europene tuturor cetăţenilor simpli, care vor să facă ceva pe forţele proprii. 

Mi-am propus să duc câte un copil din fiecare sat al României să vadă, să înţeleagă despre ce e vorba în instituţiile europene.

Multe alte proiecte de educaţie, de infrastructura, îi invit pe români să-mi asculte mesajul şi să nu mai voteze partide politice", a spus pentru DCNews George Simion. 

Joi, la ora 16:00, George Smion va depune dosarul candidaturii la alegerile europarlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel