Europarlamentare 2019. Alin Guler (PLUS): Oamenii ne-au acordat încrederea lor pentru că au simţit că putem să fim altfel

Coordonatorul PLUS pentru Sălaj al campaniei pentru alegerile europarlamentare, Alin Guler, consideră că participarea mare la vot şi rezultatul bun obţinut de Alianţa 2020 USR-PLUS la scrutinul de duminică se datorează faptului că alegătorii au simţit că membrii alianţei pot fi altfel decât politicienii ce conduc în prezent România. 

Potrivit datelor preliminare prezentate marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, Alianţa 2020 USR-PLUS a câştigat alegerile în judeţul Sălaj, dar şi municipiul Zalău, oraşul Jibou şi în patru comune din judeţ, pe locurile doi, trei şi patru situându-se PNL, UDMR şi PSD. 

"Oamenii au ieşit la vot şi la referendum, şi la europarlamentare şi ne-au acordat încrederea lor pentru că au simţit în noi că putem să fim altfel, altfel de cum sunt politicienii care ne-au condus şi încă ne mai conduc", a precizat, în cadrul conferinţei de presă, Alin Guler. 

Prezent la conferinţa de presă, preşedinte USR Sălaj, Cristian Viaşu, a declarat, la rândul său, că, la Zalău, Alianţa a înregistrat un scor record la nivel naţional, de 43,6%, obţinând mai multe voturi decât PNL, PSD şi UDMR la un loc. 

"Ce e important şi ceea ce se vede cu ochiul liber este că s-a dat un ton al schimbării. Sperăm în bine, bine de care să beneficiem toţi. (...) Scorurile bune obţinute şi la nivel naţional şi la nivel local aduc cu ele o mare responsabilitate", a afirmat Cristian Viaşu.

Acesta a apreciat că rezultatul slab al PSD, atât în Sălaj, cât şi la nivel naţional, se datorează "valului anti-Dragnea" şi campaniei slabe pe care social-democraţii au făcut-o pentru acest scrutin electoral. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel