EURO U21 - Cum se poate califica România. Toate calculele, aici

EURO U21 - Cum se poate califica România. Toate calculele, aici
EURO U21 - Cum se poate califica România. Toate calculele, aici

Ultimele meciuri, înainte de România - Franța, la EURO U21, au avut loc duminică seara:  Danemarca – Serbia 2-0 și Germania – Austria 1-1.

În urma acestor două partide se știe sigur că Germania și Spania sunt calificate în seminfinalele EURO U21 2019 și, implicit, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, care încep vineri, 24 iulie și durează până duminică, 9 august.

Germania avea nevoie de cel pouțin o remiză cu Austria și a obținut-o, câştigând grupa B cu 7 puncte. Locul secund a fost obţinut de Danemarca (6 puncte) după ce nordicii s-au impus în faţa Serbiei cu 2-0, rezultat care nu îi mai dă, însă, Danemarcei şanse de calificare în semifinale pentru că are golaverajul mai slab decât locul 2 din grupa A, Italia.

Iată calculul rezultatelor care o pot trimite pe România în semifinale:

- Dacă România - Franța se termină la egalitate, tricolorii lui Rădoi câştigă grupa şi joacă împotriva Germaniei în semifinale, iar Franţa se califica din postura celui mai bun loc 2 şi joacă în semifinale împotriva Spaniei.
- Dacă Franţa – România se încheie cu victoria noastră, România se impune în grupă şi joacă împotriva Spaniei în semifinale, iar Franţa este eliminata. Cealaltă semifinală ar fi Italia – Germania.
- Dacă Franţa – România se termina cu un succes al Franţei la maximum 2 goluri diferenţă, Franţa câştigă grupa şi joacă împotriva Germaniei în semifinale, în timp ce România se califică din postura de “cel mai bun loc 2” şi întâlneşte Spania.
- Dacă Franţa – România se încheie cu o victorie a Franţei la minim 3 goluri diferenţă, Franţa câştigă grupa şi întâlneste Spania în “careul de aşi”, iar România ar fi eliminată. Cealaltă semifinală ar fi Italia – Germania.

După victoriile istorice cu Croaţia şi Anglia, luni, de la ora 22:00, în direct la TVR1, tricolorii mici întâlnesc reprezentativa Franţei, în ultima partidă din Grupa C a Campionatului European de Fotbal U21.

Citește și:

EURO U21 | România - Anglia U21 rezultat VIDEO | LIVE score. VICTORIE senzațională!

EURO U21 2019 | Ripoll, selecționer Franța: Ar fi cea mai simplă cale să ne prăbuşim!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel