EURO 2020: Spania - Suedia 3-0. ”Scor de forfait, scor corect” spune un antrenor spaniol

Robert Moreno, antrenorul secund al naţionalei Spaniei, a declarat că rezultatul reuşit de iberici contra Suediei, 3-0, în preliminariile EURO 2020 la fotbal, este unul corect. 

Cred că este un rezultat corect. Am dominat meciul şi tot ce am pregătit am pus în practică. Am fi putut tranşa meciul mai devreme. Când am avut mingea am reuşit să avem o posesie lungă şi am evitat contraatacurile lor, a declarat Moreno după partida de la Madrid, citat de AFP.

Tehnicianul a evitat să vorbească de o asigurare a calificării la EURO după acest succes: Nu aş spune asta. Este vorba de fotbal, iar viaţa îşi oferă uneori surprize neplăcute. Trebuie să fim pregătiţi să ne batem, nu ne dorim să ne relaxăm. Moreno comentat şi despre absenţa selecţionerului Luis Enrique de pe banca tehnică, din cauza unor motive familiale: Sper că este ultima oară când trebuie să fiu aici, în locul său.

Citește și: Accidentare Nedelcearu. Situație mai gravă decât s-a crezut

Căpitanul naţionalei Spaniei, Sergio Ramos, care a deschis scorul din penalty, a subliniat că La Roja a făcut un pas important spre calificarea la EURO 2020. Este un pas important în preliminarii, un pas mic care ne apropie de EURO. Suntem bucuroşi pentru rezultat, într-un meci care a necesitat o mare risipă de energie, în faţa unei adversar bine aşezat, a spus fundaşul echipei Real Madrid. Şi Ramos s-a referit la situaţia lui Luis Enrique: E drept că e o situaţie anormală şi complicată, dar nu există o manieră mai bună de a o gestiona decât să-i aducem victoria, lui şi familiei sale, să obţinem aceste şase puncte (în două meciuri, n. red)..

Spania a învins Suedia la scor de forfait, 3-0, la Madrid, pe Santiago Bernabeu, prin golurile marcate de Sergio Ramos (64 - penalty), Alvaro Morata (85 - penalty) şi Mikel Oyarzabal (87), în Grupa F a preliminariilor EURO 2020, din care face parte şi România. România, care a dispus luni seara de Malta cu 4-0, în deplasare, va juca următorul meci din această campanie pe 5 septembrie cu Spania, pe Arena Naţională.

Citește și: Ianis Hagi și-a luat gândul de la naționala mare: Acum ne gândim la...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel