EURO 2020 - baraj Liga Națiunilor. Ianis Hagi, soluții după România - Spania

Fotbalistul echipei naţionale a României, Ianis Hagi, a declarat, luni noaptea, că el şi colegii săi nu pot avea pretenţia să se califice la Campionatul European din 2020 prin intermediul barajului Ligii Naţiunilor jucând precum în meciul pierdut cu Spania (scor 5-0) şi a precizat că la prima reprezentativă trebuie schimbat ceva. 

'Este o dezamăgire, dintr-un asemenea meci noi, cei tineri, avem numai de învăţat. Ne pare foarte rău pentru suporterii care au venit să ne vadă, pentru cei care ne-au urmărit de acasă... E greu să acceptăm o asemenea înfrângere pentru că ştim că nu e asta faţa României. Nu cred că România arată cum s-a văzut în dubla cu Suedia şi Spania.'

Pe viitor vom dovedi că nu asta e faţa naţionalei. Nu ştiu de ce s-a ajuns să jucăm aşa de slab în aceste meciuri decisive. Dar asta e realitatea. Până în martie trebuie să găsim o soluţie, pentru că aşa nu trebuie să mai arătăm. Aşa nu putem să avem pretenţii să ne calificăm la European, trebuie să schimbăm ceva. Indiferent de adversar trebuie să învingem la baraj şi să ne calificăm', a afirmat Hagi la postul Pro Tv.

'Diferenţa de scor e destul de mare, dar când nu faci nici presiune, nu stai nici compact în teren şi alergi după minge 7 minute să o recuperezi... Şi când o recuperezi ce faci cu ea, că se pune ceaţa pe ochi şi soluţii de unde? Nu ştiu, ne pare foarte rău pentru că nu ne gândeam înaintea acestor meciuri că totul se va încheia aşa', a explicat Ianis Hagi.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Spaniei cu scorul de 5-0 (4-0), luni seara, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, în ultimul meci al celor două echipe în Grupa F a preliminariilor EURO 2020. La finalul întâlnirii, selecţionerul Cosmin Contra, al cărui contract cu Federaţia Română de Fotbal a expirat o dată cu finalul preliminariilor EURO 2020, a anunţat că nu va mai continua la conducerea tehnică a primei reprezentative.

România ratase calificarea la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor continentale încă de vineri când a fost învinsă de Suedia cu scorul de 2-0 (2-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în penultimul meci. 'Tricolorii' păstrează şanse de calificare la turneul final de anul viitor prin intermediul barajului Ligii Naţiunilor. România îşi va afla vineri adversara din primul tur al barajului, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel