Euractiv: Dacian Cioloș bănuiește o capcană a lui Gelu Diaconu. A aflat totul din presă

Amintim că săptămâna trecută a fost un scandal între premierul Dacian Cioloș și Gelu Diaconu, fost șef ANAF. Pentru că Gelu Diaconu a refuzat să-și dea demisia din cauza problemelor în justiției, el e fost demis de premier. Mircea Badea a spus că a aflat pe surse că Gelu Diaconu a semnat evacuarea Antena 3, chiar înainte de a fi demis. 

Potrivit Euractiv, care citează surse guvernamentale, premierul este "iritat" din cauza scandalului Antena 3 și bănuiește o capcană întinsă de Gelu Diaconu. Aceleași surse spun că Dacian Cioloș a aflat despre evacuarea Antena 3 din presă, nefiind consultat de Gelu Diaconu, fapt confirmat de premier. 

Chiar dacă formal ANAF nu are o obligație de a se consulta nici cu premierul, nici cu Ministerul de Finanțe înainte de a emite o notificare, Dacian Cioloș ar bănui că Gelu Diaconu "i-a întins o capcană prin semnarea acestei notificări după tergiversarea punerii în aplicare a unei hotărâri judecătorești timp de un an și jumătate".

Dacian Cioloș merge miercuri în fața Parlamentului, după ce Senatul l-a convocat de urgență pentru a da explicații în cazul notificării ANAF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel