Eugenie Bouchard, o nouă ispravă: Își laudă fundul pe Instagram - foto în articol

Eugenie Bouchard n-a fost foarte bucuroasă după înfrângerea în fața Biancăi Andreescu, însă a reușit să-și surprindă fanii cu o replică pe Instagram.

Bianca Andreescu a jucat cu Eugenie Bouchard, ambele sportive reprezentând Canada, în primul tur de la Rogers Cup, Toronto. Sportiva cu origini romanesti s-a impus cu 4-6, 6-1, 6-4.

Astfel, Eugenie Bouchard dovedește că este într-o continuă criză de formă. Fosta finalistă de la Wimbledon, însă, surprinde mai mereu în social media. Cea mai nouă ispravă a lui Eugenie Bouchard a făcut-o imediat după meciul pierdut în fața Biancăi. Ea a postat o fotografie în care apare îmbrățișând-o pe Bianca Andreescu, la finalul intalnirii lor de la Rogers Cup, Toronto, unde a comentat:

"A fost foarte distractiv să joc cu tine în Canada, b. Sunt foarte fericită că te-ai intors. P.S: Fundurile noastre arată biiiiiiine aici", a scris ea la descrierea fotografiei.

De altfel, Eugenie Bouchard și-a făcut mulți fani pe rețelele de socializare tocmai pentru replicile sale savuroase, care-i însoțesc pozele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel