Eugen Teodorovici se decide în câteva zile dacă dă PSD în judecată

Eugen Teodorovici, fost preşedinte executiv al PSD, a anunţat că va decide în câteva zile dacă va da sau nu actuala conducere interimară a partidului în judecată. 

„Este o ipoteză pe care o iau în calcul foarte serios și probabil, săptămâna viitoare o să iau o decizie în acest sens", a spus Eugen Teodorovici, chestionat dacă va da în judecată PSD.

Întrebat despre ce așteptări are în urma acestui demers, el a răspuns că vrea „să se respecte statutul".

„Este primul pas prin care arătăm românilor că noi respectăm statutul, care e Biblia partidului. Eu vreau doar să se respecte statutul, pe care Congresul PSD l-a adoptat și mai apoi, să arătăm cetățenilor că respectăm legea", a completat fostul ministru, conform Mediafax. 

Teodorovici îl acuză pe Ciolacu că a preluat partidul

În urma demisiei Vioricăi Dăncilă de la șefia PSD, conducerea interimară a partidului a fost preluată de Marcel Ciolacu. La ședință, Eugen Teodorovici a fost singurul care nu a vrut să demisoneze din funcția de președinte executiv al PSD, chiar dacă toți vicepreședinții partidului au luat această decizie, potrivit unor surse politice.

Ulterior, Eugen Teodorovici a declarat că alegerea unei noi conduceri a PSD se face legal și statutar pentru ca aceasta să aibă legitimitate. Fostul ministru de Finanțe a precizat că „o juntă politică" a preluat puterea în partid, iar el nu va accepta să gireze niște „cămătari politici".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel