Eugen Teodorovici, scandal cu jigniri pe Facebook

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici a postat  pe Facebook un mesaj de felicitare pentru ziua națională a Statelor Unite, fapt ce a generat un "festival" de înjurături și jigniri de ambele părți. 

Eugen Teodorovici a considerat oportun să răspundă unor internauți care lansau diferite acuzații la adresa sa, fapt ce a încins spiritele, iar minstrul nu s-a lăsat mai prejos. "Cocotă PSD tu si partidul de hoți ordinari când va plătiți datoriile?", îi spune minstrului o persoană din Ploiești. Teodorovici îi răspunde pe măsură. "Mai ... Caruțașule, unde m-ai vazut tu pe mine dator la stat ? Mai mult, sunt situații total diferite ... Caruțașule !", îi replică ministrul făcând o referire peiorativă la numele acestuia de familie. 

Discuția continuă și ministrul este jignit de o altă persoană iar Teodorovici ii dă imediat replica: "Cred ca ai tai te-au facut la nevoie si sigur le-a parut rau ! Sincer, cu fata asta de ... nici nu stiu ce termen sa folosesc pentru unul facut din ...". Unii internauți se declară surprinși de modul în care ministrul a ales să răspundă, alții aruncă în continuare cu jigniri de genul, "paduche", "sclavul lui Dragnea", "cap de lopată". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel