Eugen Teodorovici - Rareș Bogdan, SCANDAL URIAȘ: ”Măgar”/ ”Gâscan”

Ceartă grea între Eugen Teodorovici și Rareș Bogdan. Sunt folosite cuvinte dure! 

”Acestui bou patentat, de o aroganță oarbă, un nimeni în drum cu perucă, îi este rușine de numele său, cât de imbecil să fie individul încât să îi fie rușine de propriul lui nume, "Orlando minte puțină"???? Doamme ferește. Boul nu e bou destul, dacă nu e și fudul, arogant, ca un gâscan.......Peruchierul lovește din nou.” scrie Rareș Bogdan pe Facebook. 

Afirmația care a generat reacția lui Rareș Bogdan

Reacția sa vine după ce Eugen Teodorovici a afirmat, în emisiunea lui Victor Ciutacu: ”Vă rog frumos, spuneţi-mi Eugen. Orlando a făcut-o măgarul ăla de Rareş Bogdan cu ai lui. (...) Ce au încercat ei să facă cu acest Orlando? Logica lor: să ducă în derizoriu orice discurs de-al meu ca ministru, să-l ducă în derizoriu având acest nume, Orlando. Ăsta-i numele meu, aşa m-au botezat părinţii. Eugen Teodorovici și punct! Orlando, după o anumită oră, cum am spus-o cu alte ocazii. Dl Băsescu mi-a făcut cea mai mare promovare, fără să plătesc un leu, mi-a zis "dandy de la Fonduri Europene" și căuta lumea pe Internet să vadă cine sunt, mi-a făcut o campanie fantastică, i-am și mulțumit”, a spus Eugen Teodorovici, la România TV. 

Victor Ciutacu i-a atras atenția ”nu-l jigniți pe number one” cu referire la Rareș Bogdan și i-a și amintit că Traian Băsescu i-a spus prima oară ”Orlando discotecarul”. Eugen Teodorovici a ținut să precizeze că n-a fost de mai multe de 20 de ori în viața sa prin cluburi, discoteci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel