EXCLUSIV  Eugen Teodorovici, PARIU cu Bogdan Chirieac. ”Vă dau scris acest lucru!”

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

În cadrul evenimentului "Upgrade România - Ediția II: Soluții pentru finanțarea marilor proiecte de investiții ale României", Eugen Teodorovici, ministru de Finanțe, a afirmat că bugetul pe anul 2020 depinde de rezultatul moțiunii de cenzură. 

La insistențele Elenei Cristian, întrebat cum arată acum bugetul pe anul 2020, înainte de moțiune, Eugen Teodorovici a răspuns că arată foarte bine. 

”Vă spun sigur că, dacă moțiunea va trece, anul viitor, nimeni nu va închide bugetul” a spus Eugen Teodorovici. Analistul politic Bogdan Chirieac i-a atras atenția că ”se consemnează această declarație”. 

”Să se consemneze”, a răspuns Eugen Teodorovici, fiind sigur de cele afirmate. ”Pun și un pariu” a spus ministrul. ”Gata!” a fost de acord analistul politic. Eugen Teodorovici a adăugat că ”nu se va închide anul viitor fără tăieri, în cazul în care va veni Opoziția, acești netoți ai zonei economice”, ultimă remarcă pe care a repetat-o și întărit-o. 

”Nu se va închide anul viitor bugetul, vă dau scris acest lucru, dacă va veni altcineva la guvernare” a spus Eugen Teodorovici. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel