Eugen Teodorovici: Nu totul trebuie făcut așa. Ar trebui ca întreaga clasă politică să gândescă astfel

Eugen Teodorovici a transmis un mesaj în privința modului în care ar trebui să se desfășoare campania electorală. 

Ministrul interimar al Finanțelor spune că ar trebui ca în campania electorală să fie o dezbatere pe temele importante care privesc România. 

"Nu totul trebuie făcut prin prisma voturilor!

M-aș bucura foarte mult ca întreaga clasă politică să înceapă să gândească astfel! Mi-aș dori să văd, chiar și într-o campanie electorală, o dezbatere serioasă și partizană cu privire la sănătate, educație, finanțe, mediul de afaceri și alte teme foarte importante pentru țară.

Vreau să cred că în politică mai putem spera la consens pentru a construi și la politicieni care să poată recunoaște atât meritele adversarilor politici, cât și propriile greșeli. Vreau să cred că suntem mult mai mulți cei care ne încăpățânăm să facem lucrurile bune în care credem cu adevărat. Dar nu mai vreau să văd prevestitori apocaliptici și mesageri ai unor dezastre închipuite, așa cum au făcut-o, timp de mai bine de doi ani, cei care acum vor să guverneze. Și pentru ce? Doar pentru voturi!? Au fost, oricum, contraziși de realitatea de până acum.

A fost și rămâne mesajul adresat tuturor celor cu care ne-am întâlnit ieri, la Timișoara - cu oamenii de dincolo de politică, cu simpatizanți ai PSD și cu primarii timișeni.

A fost o zi plină de energie pe care am încheiat-o într-un cadru la fel de energic și pozitiv, la Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor, un eveniment de referință organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Am fost alături de oameni care se pot legitima prin succesul și performanța lor și care știu, poate mult mai bine decât cei din politică, să construiască pentru și cu ajutorul oamenilor," este mesajul lui Eugen Teodorovici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel