EXCLUSIV  Eugen Teodorovici, despre lupta pentru Cotroceni. A aruncat zarurile: ”#INSIST, NU #REZIST!”

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Klaus Iohannis a devenit primul candidat oficial la prezidenţiale, după anunţul de la Sibiu. Astfel, a deschis oficial campania pentru alegerile din 2019. Ministrul Eugen Teodorovici a spus, miercuri, la DCNews, cine va câștiga în opinia sa, făcând totodată precizări despre #insist.

Întrebat cine intră în turul doi la alegerile prezidențiale din 2019, Eugen Teodorovici a spus: „Categoric, doamna Dăncilă. De partea cealaltă, nu știu. Dar v-am dat puțin răspunsul la întrebarea aceasta mai devreme, când am zis ce reprezintă USR pentru România". Mai departe, întrebat dacă consideră că se va da confruntarea finală între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, a răspuns afirmativ. Ulterior, a precizat că va câștiga Viorica Dăncilă.

#insist

„E puțin greu ca politician să accepți o abordare tip Teodorovici, să zic. Adică mai hashtag. Dar #insist, nu #rezist. Pentru România, #insist este, într-adevăr, o valoare, deoarece insiști să schimbi lucrurile, să refaci cum trebuie, cum vor românii", a mai spus Eugen Teodorovici, miercuri, în cadrul interviului acordat DCNews.

 „Trebuie să învățăm ca politicieni să avem această abordare, să nu ne fie teamă că poate populația va înțelege greșit. (...) Trebuie să guvernăm pentru țară și să nu luăm totul prin prisma voturilor. De multe ori, poate sunt măsuri foarte bune, dar, dacă le treci prin prisma numărului de voturi obținut, poate, după aceea te gândești că ar fi bine să iei o altă decizie. Nu totul trebuie făcut prin prisma voturilor. Este un element pe care m-aș bucura foarte mult să-l regăsesc cât mai curând în toată clasa politică", a subliniat ministrul Teodorovici.

Eugen Teodorovici, declarații complete:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel