Eugen Teodorovici, decizie după scandalul de pe Facebook

Rodica Mitu / 24 iul 2018 / 21:56

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, după ce a susținut că nu îi aparţin postările în care răspundea într-un limbaj "suburban" românilor care îl criticau pe Facebook, a anunțat, la TVR1, că acum se ocupă de pagina sa din mediul online.

"Pagina este a mea. A scris cineva care nu mai este în echipă. A fost, pur și simplu, o delegare de sarcini", a spus Eugen Teodorovici, marți seară, în cadrul emisiunii România 9, moderată de Ionuț Cristache la TVR1, precizând că de acum se ocupă de pagina sa.

"Cert este că modul în care se scrie pe Facebook, sincer, dacă nu ai un minim de decență... Spune ce vrei, ce te nemulțumește, explică cu subiect și predicat. Că poate îți dau un răspuns la o întrebare pe care o pui, e firesc să răspund", a zis ministrul.

Amintim că Eugen Teodorovici a fost criticat în mediul online, după ce pe pagina sa de Facebook au apărut mai multe răspunsuri la comentarii, considerate nepotrivite de către internauţi. Atunci, ministrul de Finanţe a spus că, de fapt, replicile nu i-au aparţinut.