EUGEN TEODOROVICI, AUDIERE. Cosette Chichirău - Viorel Ștefan, SCANDAL: Vă bateți joc! Să vă fie RUȘINE

Cosette Chichirău a fost scandal în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci, în care a fost audiat Eugen Teodorovici, propus ministru de Finanțe. 

În timp ce răspundea la întrebări, Eugen Teodorovici a fost întrerupt de Viorel Ștefan, președintele Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci: ”Domnule ministru, mare ministru să vă ascultăm, dar trebuie să ne oprim pentru că între finalula acestei ședințe și ședința de plen e un interval în care trebuie produse documente”.  

Claudiu-Iulius-Gavril Năsui, membru în Comisie, i-a spus lui Viorel Ștefan, într-o intervenție-fulger: ”Exact la grupul USR v-ați oprit. Exact, exact la grupul USR v-ați oprit”.

”Exact la grupul USR vă promite domnul ministru un răspuns punctual, pe care o să-l primiți, dar acum nu mai putem pentru că o intrăm peste ședința de plen” a precizat Viorel Ștefan. 

[citeste si]

Cosette Chichirău a intervenit, de asemenea, și a întrebat: ”Și care e problema? (n.r. că se vor suprapune cu ședința de plen”

Când Eugen Teodorovici mai voia să răspunsă la întrebare foarte importantă, Cosette Paula Chichirău a intervenit și l-a întrerupt: ”Nu, dar refuz abuzul ăsta, trebuie să răspundeți la toate întrebările. Ați rămas aici și trebuie să luați în ordine. Răspundeți la toate întrebările”. 

”Mie mi se pare că intervenția dvs. intempestivă este abuzivă. Atât timp cât nu vi s-a dat cuvântul la această ședință...” a continuat Viorel Ștefan. 

”Nu este o intervenție intempestivă, este ministrul Finanțelor. Vă bateți joc”, a continuat Chichirău. 

Dezbaterea oprită. Chichirău, SCANDAL incredibil

”Da, mulțumesc. Stimați colegi, oprim aici dezbaterea, supun votului dvs. propunere de aviz favorabil pentru candidatura dlui Eugen Teodorovici la funcția de ministru de Finanțe”, a afirmat Viorel Ștefan.  

”Să vă fie rușine!” a spus Cosette Chichirău, după ce anterior a spus ”Nu oprim nicio dezbatere”. 

Deputata USR a continuat: ”Văd că vă luați foarte în serios rolul de vicepremier, ați început să vă bateți joc de toată lumea, vă intrați în mână”. 

19 voturi ”pentru” și 12 ”împotrivă” este votul dat pentru Eugen Teodorovici în funcția de ministru de Finanțe. 

Ce întrebări a avut Cosette Chichirău 

”Am crezut că revoluția fiscală a creat haos anul trecut pentru că Guvernul era independent. În ultima lună, mi-am schimbat opinia. Cred că a fost un atac concertat, sub acoperirea haosului, la tot ce este productiv în România, mă refer la industria de IT și multinaționale, orașele mari, liberii profesioniști. Tot ce este productiv în România ați atacat prin măsuri fiscale și birocrație. Între timp, prețurile la alimente și energie au crescut între 10 și 20% în 2017 față de 2016, iar schimbările la Legile Justiției pun în pericol fondurile europene.” a spus Chichirău. 

”Vreau să vă întreb dacă aveți de gând să continuați acest atac la adresa sectorului productiv și să răspundeți punctual, sunt întrebări pe care le repet, dar vreau să faceți niște promisiuni: - dacă veți lăsa salariile din industria de IT să scadă cu 7%, vreau să înțeleg cum veți face ca salariile din IT să nu scadă cu 7%? 

- pentru ONG-uri: cum veți face ca populația să redirecționeze acel 2% fără să stea la coadă la FISC, de ce această lovitură la ONG-uri? 

- pentru liberii profesioniști, vreau promisiuni clare apropo de Declarația 600. 

- să promiteți personal că deficitul nu va crește peste 3%” a afirmat Cosette Chichirău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel