Eugen Teodorovici, întâlnire cu reprezentanții Consiliului de Afaceri Româno-American

Sursa: Ministerul Finantelor Publice
Sursa: Ministerul Finantelor Publice

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a avut joi, 27 iunie, o întrunire cu reprezentanți ai Consiliului de Afaceri Româno-American (AMRO), la sediul Ministerului Finanțelor Publice. 

Printre subiectele dezbaterii s-au numărat implicarea Ministerului Finanțelor Publice în sectorul sănătății, facilitarea accesului pacienților la tratamente inovatoare, creșterea finanțării pentru programe destinate pacienților, proiecte importante în domeniul energiei.

La masa rotundă, la care au participat reprezentanți ai Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, Amgen, MetLife, MSD Pharma, Northrup Grumman, AMRO, ExxonMobil, s-au adus în discuție oportunitățile pentru cooperarea comercială și investițiile americane în România. 

”Mă bucur că astăzi am avut un dialog constructiv. Ca ministru de finanțe, am acordat întotdeauna o atenție deosebită dialogului cu investitorii, fie străini, fie români. Știu că din această cooperare ambele părți au doar de câștigat”, a afirmat Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel