Eugen Teodorovici, decizie de ultimă oră înainte de Congresul PSD

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, cel care a anunţat ieri că se retrage din cursa pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD a luat o decizie de ultimă oră. 

Eugen Teodorovici a decis, cu puţin timp înainte de a începe Congresul PSD, să îşi reînscrie candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, anunţă Antena 3. Ieri, Teodorovici a declarat că se retrage afirmând: 

am anunțat astăzi, în cadrul CEx, că mă retrag din competiția pentru funcția de președinte executiv al PSD. Nu pentru că mi-ar fi fost teamă de competiție, ci pentru că nu am acceptat să fac rabat de la principii! M-am înscris în această competiție cu dorința de a-i ridica nivelul și miza prin asumarea depunerii mandatului de ministru de către perdant. Ar fi fost pentru prima oară în istoria acestui partid când Congresul, cel mai înalt nivel de reprezentare, ar fi putut valida un membru al partidului într-una dintre cele mai importante funcții într-un Guvern. Nu a fost acceptată. M-am retras din competiție".

La funcţia de preşedinte executiv s-au înscris iniţial patru social-democraţi. Vineri, Eugen Teodorovici şi-a retras candidatura, în cursă rămânând Daniel Suciu, Daniel Florea şi Sorin Bota. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel