Eugen Neagoe (FC Hermannstadt) - Aş vrea să nu primim gol şi să marcăm cu Viitorul

FC Hermannstadt primeşte, vineri, vizita echipei FC Viitorul la Târgu Mureş, într-un meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii I de fotbal, în care sibienii îşi doresc să confirme rezultatul bun de la Mediaş (1-1).

Antrenorul Eugen Neagoe a declarat, miercuri, cu prilejul unei conferinţe de presă că există câteva probleme de lot înaintea meciului de la Târgu Mureş.

Avem ceva probleme de lot, Romario (Santos Pires) s-a accidentat ieri la antrenament, îl mai avem şi pe Kevin Rimane care este de ceva timp accidentat. Sunt doi jucători importanţi pentru noi şi nu ne vom putea baza pe ei la jocul de vineri. Mai este şi Opruţ, suspendat, după ce a primit al patrulea cartonaş galben la Mediaş. Avem un lot de 27 jucători şi toţi au o şansă în timpul campionatului, iar jucătorii care vor fi valizi vor face deplasarea la Târgu Mureş. Mi-aş dori ca 90 minute să facem faza defensivă ca în prima repriză de la Mediaş, pentru că adversarii nu şi-au putut crea nicio situaţie de a marca. Echipa a stat tactic foarte bine în teren, dar în repriza a doua teama de a nu primi gol ne-a făcut să ne retragem mai mult Au avut o atitudine fantastică, un efort fantastic, lucru pe care mi-l doresc să-l facă şi la jocul de vineri seara. Dacă vor face tot ce au făcut în prima repriză la Mediaş şi ce am discutat în aceste zile, cu siguranţă vom obţine un rezultat bun. Aş vrea să nu primim gol şi să marcăm cu Viitorul, a afirmat Neagoe.

Antrenorul sibienilor a precizat că echipa va reveni pe stadionul din Sibiu cu prilejul meciului cu CFR Cluj, programat pe 30 noiembrie în etapa a 18-a a Ligii I: Sperăm ca acasă să fim după această întrerupere, la partida cu CFR Cluj, să jucăm în sfârşit la Sibiu. Este cu totul şi cu totul altceva când suporterii noştri vor fi alături de noi, stadionul va fi plin şi lucrurile vor sta cu totul altfel. Iar jucătorii simt acest lucru.

Neagoe a avut cuvinte de laudă despre FC Viitorul, pe care o vede în lupta pentru titlu: Viitorul e o echipă valoroasă, cu jucători foarte buni, Gică Hagi, îl cunoaşteţi cu toţii, are şi o experienţă foarte mare, e un antrenor valoros. Viitorul, rezultatele o spun, nu eu, joacă mult mai bine acasă, dar şi în deplasare are evoluţii bune şi trebuie să fii foarte atent. Dacă prinde o zi bună, poate să marcheze 3-4 goluri fără nicio problemă. Viitorul este una dintre cele mai bune echipe din campionat, o echipă care se bate chiar la campionat pot să spun, locul pe care îl ocupă în acest moment îi dă dreptul să spere la câştigarea campionatului.

Hermannstadt este avidă de puncte în actuala situaţie, când a obţinut trei remize în ultimele cinci jocuri şi ocupă locul 12 în clasament cu 13 puncte.

Neagoe a reiterat faptul că în iarnă vor fi mai multe schimbări în efectivul lotului, cu excepţia situaţiei în care echipa sibiană va câştiga restul meciurilor din tur: "Când nu ai rezultate şi nu te situezi acolo unde ne propunem, este normal că trebuie să facem unele schimbări, dar în acest moment nu aş putea spune un nume de jucător de care ne vom despărţi. Mai sunt atâtea etape, lucrurile se pot schimba rapid, depinde numai şi numai de băieţi. Dacă îşi vor face treaba şi vor câştiga toate jocurile care au mai rămas până în decembrie, va fi foarte greu să renunţăm la jucători. Dar dacă nu vom câştiga, trebuie să facem anumite schimbări, este logic. Fiecare echipă se gândeşte la o strategie pentru a doua perioadă din acest campionat.

Jucătorii sibieni au primit salariul restant din luna august şi în următoarele două săptămâni va fi stinsă şi restanţa pe septembrie.

Ieri s-a plătit un salariu, cel pe luna august, iar patronul şi preşedintele mi-a spus mie şi băieţilor că în cel mult zece zile-două săptămâni se vor plăti şi banii pe luna septembrie. Aşa că băieţii trebuie să se concentreze pe ce au de făcut la jocuri, iar celelalte probleme cred că se vor rezolva în cel mai scurt timp, a spus Neagoe.

Alexandru Vodă anticipează un duel dificil cu Viitorul, dar are încredere în echipa sa: Este un meci dificil, cu o echipă care este în partea superioară a clasamentului, dar am încredere în această echipă, în colegii mei că vor face totul să aducă cele trei puncte la Sibiu. Jucăm cu o echipă bună din clasament şi vrem să ne depăşim la fiecare meci.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel