Eugen Neagoe a revenit pe banca tehnică, dar la Hermannstadt

Noul antrenor principal al echipei de fotbal FC Hermannstadt, Eugen Neagoe, a condus, joi, primul antrenament oficial de la numirea în funcţie.

Potrivit unui comunicat remis Agerpres, Neagoe este convis că lucrurile pot merge bine și la Sibiu:

Cei de la Sibiu m-au dorit foarte mult. Am stat două zile, m-am gândit foarte bine. Echipa a schimbat antrenorul fiindcă nu se află într-o situaţie confortabilă. Am luat decizia că este bine pentru mine să vin la FC Hermannstadt. Acum este o situaţie asemănătoare cu cea pe care am întâlnit-o la Sepsi cu câţiva ani în urmă, dar până la urmă a fost în regulă. Sunt convins că şi acum lucrurile pot merge spre bine şi trebuie să meargă spre bine. Sibiul merită să aibă echipă în Liga I. Vreau ca împreună cu fotbaliştii, stafful şi cei din conducere să nu dezamăgim suporterii, a declarat Neagoe.

Mi-aş dori să jucăm cât mai repede la Sibiu, fiindcă am avea suportul cât mai mare al fanilor. Mi-aş dori să jucăm cu FCSB pe Stadionul Municipal din Sibiu, dar nu depinde numai de mine sau de conducătorii noştri", a mai spus tehnicianul care a început sezonul pe banca echipei Dinamo.

Din staff-ul condus de antrenorul principal Eugen Neagoe mai fac parte Eugen Beza, antrenor secund, şi Florentin Rădulescu, numit antrenor cu portarii în locul lui Florin Berţa, care a rămas în club pe funcţia de delegat. De la antrenament au lipsit fundaşul central Kevin Rimane, accidentat, şi fundaşul Loren Niţă, prezent în lotul naţional Under-19.

Eugen Neagoe, în vârstă de 52 de ani, a fost instalat pe 2 octombrie în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal FC Hermannstadt, el înlocuindu-l pe Costel Enache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel