Eugen Neagoe a leșinat în timpul meciului. Căldura, emoțiile și oboseala i-au afectat inima

Eugen Neagoe. foto: @FCDinamoOfficial - FB
Eugen Neagoe. foto: @FCDinamoOfficial - FB

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a leșinat pe banca tehnică în timpul meciului cu Universitatea Craiova! El și-a pierdut conștiența câteva minute, motiv pentru care a fost dus cu Ambulanța la Spitalul de Urgență Floreasca, unde i se fac investigații. Din primele informații se pare că ar fi avut o sincopă cauzată de o tulburare de ritm cardiac, pe fondul unor emoții puternice, a oboselii și deshidratării date de căldură!

Tehnicianului Eugen Neagoe (51 de ani) i s-a făcut rău și a leșinat, în timpul meciului pe care Dinamo îl juca pe Arena Națională cu CS Universitatea Craiova. Meciul a fost întrerupt câteva minute și a fost chemată ambulanța. Medicii i-au acordat primul ajutor, l-au pus pe targă și l-au dus direct la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

Din informațiile obținute de DC Medical, se pare că Eugen Neagoe ar fi suferit o sincopă, care înseamnă o pierdere conștientei și a puterii mușchilor, care se produce brusc, durează puțin și are o recuperare spontană și completă. În timpul ei, însă, fluxul sanguin către creier se reduce foarte mult, de obicei din cauza tensiunii arteriale și a ritmului cardiac care scad amândouă. Și e posibil ca pacientul, în cădere, să se lovească.

Mai mult pe DC Medical

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel