ESTRELLA ȘTEFĂNESCU, șefă serviciu CFR, reținută de DNA

Estrella Ştefănescu, şefă serviciu în CFR, a fost reţinută de procurorii anticorupţie, fiind acuzată de luare de mită pentru favorizarea unor firme la licitaţii.

Estrella Ştefănescu a fost audiată miercuri la DNA, într-un dosar în care oficiali din Ministerul Transporturilor şi din CFR sunt suspectaţi de luare de mită pentru favorizarea unor firme la licitaţii, printre care cele controlate de oamenii de afaceri braşoveni Iorgu Ganea şi Costel Comană, în special operatorul de transport feroviar Regiotrans.

Alături de ea au mai fost aduşi la DNA pentru audieri Fostul director CFR Braşov Costache Nicolau, Claudiu Dumitrescu, director al Direcţiei Feroviare din Ministerul Transporturilor, şi directorul Regiotrans, Florin Hădărean, scrie Mediafax.

Într-un comunicat transmis miercuri dimineaţă, Direcţia Naţională Anticorupţie anunţa că procurorii fac cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, în domeniul transportului feroviar privat de călători şi subvenţiilor, infracţiuni comise în perioada 2008 - 2013.

VEZI ȘI: Caz EXCEPȚIONAL în medicina românească. Ce a făcut un doctor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel