Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  EROUL ZILEI: Vasile, șofer de troleibuz. A returnat o geantă plină cu bani: ”Plângea. Mi-a mulțumit nespus”

Rusu Vasile - șoferul de troleibuz din Cluj, care a făcut un gest de milioane
Rusu Vasile - șoferul de troleibuz din Cluj, care a făcut un gest de milioane

Un șofer de troleibuz din Cluj-Napoca a făcut un gest de milioane. 

O tânără din Manchester, Anglia, care studiază la Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca, a avut șocul vieții sale, uitându-și geanta în mijlocul de transport în comun.

Studenta s-a urcat într-un troleibuz, la stația Piața Mărăști. Când a ajuns la destinație, aceasta și-a uitat geanta, în care se afla suma de 3.200 de lire sterline, precum și 2.200 RON, pe scaunul din mijlocul de transport în comun. Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 4 decembrie 2019. Însă, întâmplarea s-a încheiat cu un deznodământ fericit datorită șoferului de troleibuz, care a făcut un gest de milioane, un gest care ar trebui să ne dea de gândit. Acesta ne-a mărturisit, în exclusivitate, întâmplarea: ”Ieri, 4 decembrie 2019, a urcat în troleibuzul nr. 5, la stația Piața Mărăști, o tânără din Anglia împreună cu un prieten. M-a întrebat care este stația cea mai apropiată de Unirii. S-a așezat pe scaunele din față și a coborât la stația indicată pentru a ajunge la destinație. După un timp, am observat că și-a uitat geanta pe scaun. Am anunțat la dispecerat. Cred că și ea a anunțat pierderea la un alt coleg.”

”Ideea este că totul s-a încheiat într-un mod fericit. După 1 oră, m-a așteptat tot în stația Mărăști și i-am returnat geanta. Mi-a spus că avea în aceasta, pe lângă actele de identitate, suma de 3.200 de lire sterline și 2.200 RON. Plângea! Mi-a mulțumit nespus!' a declarat Rusu Vasile, șofer CTP Cluj, pentru DC News.

”Din martie 1985 lucrez în cadrul Compania de Transport Public Cluj-Napoca. De-a lungul timpului, am găsit mai mulți bani uitați în troleibuz și i-am returnat. Niciodată nu te poți bucura de astfel de bani pierduți din simplul motiv că nu sunt ai tăi.” a mai adăugat Rusu Vasile pentru DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel