Eroul Supercupei României, Artean, cu lacrimi în ochi la final

Andrei Artean a terminat finala Supercupei României cu lacrimi în ochi, el fiind marcatorul singurului gol al meciului.

Fotbalistul Andrei Artean, autorul golului victoriei din Supercupa României cu CFR Cluj (scor 1-0), a declarat cu lacrimi în ochi la finalul partidei că trofeele încununează munca de zi cu zi a întregii echipe. 'Este ceva de nedescris. Pentru asta muncim în fiecare zi, ne dorim enorm aceste trofee. Trofeele încununează munca noastră de zi cu zi şi credeţi-mă că nu e uşor. Am lacrimi în ochi pentru că mi-a fost foarte greu, dedic golul familiei mele şi mamei mele care mă veghează de sus', a spus Artean la postul Digisport.

Mjilocaşul a menţionat că George Ganea a anticipat că va înscrie. 'George Ganea a venit la mine la începutul meciului şi mi-a spus că simte că voi da gol. La fel şi Fane Preda (n.r. - antrenorul de portari) mi-a zis tot înaintea meciului că să dau şi eu un gol că mă aşteaptă de un an. Şi într-adevăr, am dat un gol după un an de când am venit la Viitorul şi mă bucur foarte mult', a precizat Andrei Artean.

CFR Cluj - Viitorul rezultat Supercupa României

Echipa de fotbal FC Viitorul a câştigat în premieră Supercupa României după ce a învins-o pe campioana en titre CFR Cluj cu 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul 'Ilie Oană' din Ploieşti. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 86 de Andrei Artean. FC Viitorul şi-a completat astfel palmaresul după titlul de campioană, Cupa României şi cu cel de-al treilea trofeu naţional, Supercupa României.

Aceasta a fost a doua partidă în care formaţia din Ovidiu a jucat cu Supercupa României pe masă, dar în 2017 a pierdut în faţa echipei FC Voluntari cu 0-1.

Citește și: Supercupa României | CFR Cluj - Viitorul, rezultat LIVE TEXT. Prima confruntare oficială a verii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel