Șerban Nicolae, reacție după dezvăluirea DCNews: Absolut halucinant

Șerban Nicolae a reacționat după dezvăluirea făcută de DCNews, conform căreia consiliera președintelui Klaus Iohannis l-a chemat pe judecătorul CCR, Petre Lăzăroiu, pentru o discuție. 

"Se merge din aberație în aberație. Mă gândesc câtă imaginație pot avea acești oameni, care duc totul într-o zonă de science fiction, absolut halucinantă. Aș vrea să fac o precizare: instituția constituțională este președintele României. Administrația prezidențială este o structură administrativă alcătuită din serviciile puse la dispoziție, astfel încât președintele să-și îndeplinească atribuțiile. Consilierii prezidențiali, de stat, chiar dacă sunt demnitari, nu reprezintă nimic în relația cu restul societății. De aceea, ideea de a-l chema pe un judecător de la CCR ca să negocieze este din zona de aberație absolut incredibilă. Pe logica asta a datului în judecată, care reprezintă o sperietoare, sau un instrument de șantaj în plan politic, mâine poimâine cineva o să dea în judecată Guvernul României, Parlamentul, suspendăm toate funcțiile publice și atunci ce rost mai are să facem alegeri, să avem democrație? Profit de ocazie și cer public doamnei Tarcea și președintei CSM, doamna judecător Marcu, să dea publicității lista tuturor judecătorilor și procurorilor care au participat la cursurile Serviciului Român de Informații," a spus Șerban Nicolae la România TV. 

Citește aici știrea completă Bomba de la CCR: Petre Lăzăroiu, presiuni de la Cotroceni: Întâlnirea de ieri, de la 14:30. Plan pentru Kovesi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel