Epidemie gripă România. Lucruri PERICULOASE de care nu ai auzit până acum

gripă
gripă

România se confruntă cu o epidemie de gripă, având a treia săptămână epidemică. DC Medical a scris despre lucrurile pe care nu le cunoașteți despre epidemia de gripă.

În fiecare an, suntem în pericol de a ne înfecta virusul gripal – mai ales dacă nu ne vaccinăm - care ne poate țintui la pat pentru câteva zile. Și în fiecare an ni se transmit, pe toate căile, sfaturi utile, ca să nu ne molipsim. Sunt însă câteva lucruri, unele inedite, altele extrem de periculoase, pe care este bine să le știți. Iată care sunt acestea:

1. Transmiteți gripa înainte să știți că sunteți bolnav


Da, așa este - sunteți contagioși înainte să vă dați seama că sunteți bolnav. Virusul gripal poate incuba în organism timp de una până la patru zile înainte de a arăta orice simptom, ceea ce înseamnă că ați putea fi contagios înainte să începeți să vă simțiți rău.

Ce puteți face pentru a vă proteja? Spălați-vă bine mâinile, uscați-le (germenii se pot răspândi cu ușurință pe mâinile ude), acoperiți gura și nasul atunci când strănutați sau tușiți, și aruncați șervețelele folosite, nu le adunați pe birou sau prin buzunare, și goliți regulat coșul de gunoi.

CITIȚI CONTINUAREA PE DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel