Energie electrică, preț. ANRE, decizie

ANRE a aprobat azi „tarifele specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă”.

”Comitetul de reglementare al Autorităţii  Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei  - ANRE a aprobat, în şedinţa de azi, 12.12.2017, tarifele specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă la operatorii de distribuție concesionari pentru anul 2018.

Operatorii de distribuţie concesionari au solicitat pentru anul 2018 creşterea medie a tarifelor de distribuţie cu 9,78 %, comparativ cu tarifele aprobate pentru anul 2017.

Ca urmare a analizei efectuate de către ANRE a datelor transmise de operatorii de distribuție concesionari și a calculelor veniturilor reglementate, cu luarea în considerare a corecțiilor anuale efectuate conform cadrului de reglementare în vigoare, tarifele aprobate pentru anul 2018 înregistrează, faţă de anul 2017, o scădere medie de 1, 08 % la nivelul întregii ţări, pentru cei opt operatori de distribuţie concesionari”, se precizează într-un comunicat pe site-ul ANRE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel