Emre Can, Juventus, scos de pe lista pentru Liga Campionilor. Reacție surprinzătoare

Internaţionalul german Emre Can, Juventus, și-a arătat nemulțumirea pentru excluderea de pe lista pentru Liga Campionilor.

Mijlocaşul german Emre Can şi-a manifestat dezamăgirea şi furia contra clubului Juventus Torino, care nu l-a inclus pe lista jucătorilor pentru Liga Campionilor la fotbal, relatează DPA.

A fost extrem de şocant pentru mine să nu fiu pe lista din Liga Campionilor, pentru că altceva au discutat cu mine săptămâna trecută. Am primit decizia prin telefon de la antrenorul Maurizio Sarri, fără a mi se oferi un motiv. Asta m-a supărat şi m-a enervat, a declarat Can, care s-a alăturat naţionalei Germaniei la Hamburg pentru meciurile din preliminariile EURO 2020.

Mijlocaşul german de 25 ani a adăugat că includerea pe lista de Liga Campionilor era condiţia de bază pentru a continua la Bătrâna Doamnă: Pentru mine a fost o condiţie, ca să rămân la club, să joc în Liga Campionilor.

Juventus face parte din Grupa D a Ligii Campionilor, alături de Bayer Leverkusen, Atletico Madrid şi Lokomotiv Moscova.

Can a fost rechemat la naţionala Germaniei după aproape un an de selecţionerul Joachim Loew. Teutonii vor juca vineri cu Olanda şi luni cu Irlanda de Nord în preliminariile EURO 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel