Urmărește emisiunea live


Start la simularea examenelor naţionale

Luni se dă startul la simularea pentru examenele naţionale din acest an. Circa 450.000 de elevi sunt aşteptaţi să îşi testeze cunoştinţele.

Elevii care dau anul acesta examenul de bacalaureat şi evaluarea naţională se pregătesc pentru simularea probei scrise la limba română care se va da luni, 13 martie. Potrivit Ministerului Educaţiei, peste 450.000 de elevi de clasele a VIII-a, a XI-a şi a XII-a vor susţine această simulare. - See more at: https://www.realitatea.net/simulare-examene-nationale-2017-emo-ii-pentru-450-000-de-elevi_2041423.html#sthash.eJySJD9o.dpuf
Elevii care dau anul acesta examenul de bacalaureat şi evaluarea naţională se pregătesc pentru simularea probei scrise la limba română care va începe luni, 13 martie.
Potrivit Ministerului Educaţiei, peste 450.000 de elevi de clasele a VIII-a, a XI-a şi a XII-a vor susţine această simulare.
Pe data de 14 martie, urmează proba pentru minorităţile naţionale, iar pe 16 martie are loc proba scrisă la matematică. Tot săptămâna viitoare, pe 17 martie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării, care va fi susţinută numai de elevii claselor a XII-a.
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel