Emma Zeicescu, decizie TVR. Mircea Badea: Poate mă înșel, dar...

Emma Zeicescu
Emma Zeicescu

Mircea Badea a reacționat după ce Antena 3 a informat că jurnaliștii Claudiu Popa și Emma Zeicescu ar fi fost puși sub acuzare de DIICOT.

Cei doi jurnaliști ar fi fost puși sub acuzare pentru deținere și consum de droguri. Acuzațiile din dosar și rolul lor în acest dosar le-ar fi fost aduse la cunoștință. Informațiile nu sunt oficiale DIICOT, ci obținute în baza unei investigații Antena 3.

În acest context, amintim că la începutul săptămânii, Emma Zeicescu anunța că și-a luat concediu medical deoarece corpul său dă semne de oboseală. Mircea Badea a făcut o previziune vizavi de acest subiect.

"Nu știu în ce concediu medical e Emma Zeicescu, dar părerea mea este că nu se mai întoarce la TVR, postul public de televiziune. Eu nu cred că ne mai vedem într-o săptămână. Poate mă înșel, nu ar fi prima dată pentru că la postul național de televiziune se pot întâmpla multe. Vedem dacă ne mai vedem. Bine, nu se uita nimeni la emisiunea ei", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Ce precizare făcea DIICOT

DIICOT anunța, în urmă cu o lună, că a înregistrat un dosar in rem după ce Claudiu Popa și Emma Zeicescu ar fi fost prinși la un festival de muzică cu droguri asupra lor.

Emma Zeicescu nu mai apare la TVR 1. Jurnalista a motivat absența astfel: "Cand corpul iti spune in mod abrupt ca trebuie sa iei o PAUZA si sa te ODIHNESTI, e semn ca trebuie sa inveti sa pui mai mult pret pe SANATATE! Ne vedem peste o saptamana la tv! #ConcediuMedical".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel