Emisiunea cu Ioana Tufaru, în instanță. Daune de 500.000 euro

judecata
judecata

Antena TV Group îl va acționa în instanță pe jurnalistul Petrișor Obae, deținătorul  site-ului “Pagina de Media”, solicitând daune de 500.000 euro. Trustul Tv susține că acțiunile domnului Obae au un caracter de manipulare a opiniei publice și a clienților care au relații comerciale cu Antena 1. ”Situația este agravată de atitudinea ostilă și dezechilibrată pe care domnul Obae a manifestat-o în mod constant de-a lungul timpului față de postul nostru, comparativ cu alte televiziuni”, se arată într-un comunicat al grupului. Disputa survine după ce site-ul paginademedia.ro a reproșat emisiunii Acces Direct comportamentul jignitor față de Ioana Tufaru. Ulterior, compania Avon a decis să-și retragă publicitatea din segmentul orar al emisiunii.

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Grup, a trimis o scrisoare directorului general Avon. Alexandrescu  consideră că decizia șefului Avon nu face decât să îl implice într-o acțiune de manipulare mediatică. ”Acțiunea, spune Alexandrescu, este promovată de o persoană care are interese personale, acționând cu rea credință împotriva companiei noastre”. Relația comercială cu Avon reprezintă doar 0,003% din cifra de afaceri a grupului media, dar firma de produse cosmetice va pierde în vizibilitate pe segmentul publicului țintă, crede Alexandrescu.

Contactat de site-ul DeCe News, Petrișor Obae a declarat: "Am un singur comentariu. Articolul a fost scris cu bună credință. Nu am arătat altceva decât ceea ce s-a întâmplat în emisiune. Clienții de publicitate au putut fi văzuți de oricine. Era o trecere în revistă a clienților de publicitate care au avut reclamă la emisiunea de luni. Decizia de a scoate publicitatea de la "Acces Direct" a fost luată de compania Avon, nu la cererea mea. Nu am cerut în articol acest lucru", a precizat Petrișor Obae, deținătorul site-ului "Pagina de Media".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel