Emisiunea Acces Direct, lider de audiență, pentru a 3-a săptămână consecutiv!

Acces Direct, emisiunea de la Antena 1 prezentată de Mirela Boureanu Vaida, a fost lider de audiență în perioada 3-7 Februarie, ceea ce o aduce la trei săptămâni consecutive ca lider absolut de audiență în România 

Emisiunea Accest Direct, difuzată de către Antena 1 între orele 17.00-19.00 de luni până vineri, a fost lider de audiență în perioada 3-7 februarie, pe toate cele trei segmente de public.

Conform statisticilor oferite de Research Antena Group, cea mai urmărită ediție, a fost cea a zilei de vineri, 7 februarie, atunci când emisiunea era urmărită de către 2.240.000 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara. Minutul de aur al emisiunii, a fost la ora 18.50, atunci când 3.028.000 milioane de telespectatori urmăreau emisiunea prezentată de Mirela Vaida.     

Antena 1, au fost, cu emisiunea Acces Direct, care se desfășoară între orele 17.00 și 19.00, lideri de audiență, pe segmentul 18-49 de ani, cu o audiență medie de 5,7 puncte de rating și cu o cotă de piață de 25,2%, față de concurența PRO TV, care au avut un punct de rating de 4, 7 puncte de rating și o cotă de 21%, pe locul trei fiind cei de la Kanal D, cu 2,3 puncte de rating și o cotă de 10,2%.                                                                                                                                                                     Același clasament se păstrează și la orașe, Antena 1 pe primul loc cu o audiență medie de 8,6 rating și 24,5% share, urmată de cei de la Pro TV, cu 6,4 rating și 18,2% cotă de piață iar pe locul trei se clasează cei de la Kanal D cu 2,8 rating și 8% share.             

La nivel național, Antena 1 se află tot pe locul fruntaș cu o audiență medie de 12,1 puncte de rating și 30,6 share, un scor aproape dublu față de concurență, cei de la Pro Tv care au 6,5 rating și 16,4% share și aproape triplu față de ocupanta locului trei în clasament, cei de la Kanal D cu 4,3 rating și 10,9% share. 

Subiectul care a magnetizat publicul

Prezentatoarea emisiunii, cântăreața Mirela Vaida a declarat că aceștia sunt lideri detașați de trei săptămâni, fiind în prim-planul televiziunii din România cu personajele Veronica și Viorel, care au magnetizat publicul și i-a ținut cu ochii pe televizor. Aceasta a mai declarat că povestea aceasta care ține România pe jar a pornit de la o acuzație falsă de viol și s-a transformat în cea mai siropoasă telenovelă:

sută la sută reală, cu personaje autentice, cu povești care există în viața reală. cu viața oamenilor din mediul rural și nevoile ei majore... Povestea este tristă în esență. Și este povestea tristă a multor români... a declarat Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct.

Acces Direct este unul dintre cele mai puternice formate din media românească, fiind difuzată de luni până vineri de la ora 17.00. Emisiunea prezintă telespectatorilor cele mai importante subiecte ale zilei, povești de viață și informații în premieră. Toate aceste subiecte sunt dezbătute în platoul emisiunii, alături de experți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel