Urmărește emisiunea live


Emilian Pavel: Cătălin Ivan a încercat să dea foc la tot în urma sa

Europarlamentarul PSD Emilian Pavel face o declarație tranșantă despre gestul lui Cătălin Ivan. 

”Fostul nostru coleg, Cătălin Ivan, părăsește grupul S&D din Parlamentul European în modul cel mai lipsit de eleganță posibil, atacând PSD, partidul care l-a promovat, care l-a trimis la Bruxelles și căruia îi datorează întreaga carieră politică. Folosind lozinci inspirate parcă de Monica Macovei și uitând de unde a plecat, domnul Ivan face, în mod deschis, jocul adversarilor PSD și desconsideră voit performanțele guvernării PSD-ALDE, care în ciuda unor manipulări grosiere îndreptate împotriva sa și a tuturor loviturilor venite din toate părțile, obține rezultate bune pentru români.

Nu pot decât să regret că un tânăr politician a ales să părăsească astfel familia sa politică, că nu a înțeles niciodată că aparține unei echipe căreia îi datorează enorm de multe – și înainte de orice, loialitate și onestitate, că a lăsat frustrările nemotivate să înlocuiască rațiunea și, în final, a încercat, fără succes, desigur, să dea foc la tot în urma sa.

Un gest lipsit de orice bun simț a fost și acela când a publicat înregistrări din ședința de Grup S&D la care participa și Premierul României, doamna Dăncilă, o cutumă care nu a mai fost încălcată pana acum în Parlamentul European.

După ce a anunțat în ședința S&D că susține referendumul din 6-7 octombrie, acesta critică Guvernul, Premierul și coaliția de Guvernare pentru organizarea acestuia. Dublul standard și punctele de vedere contradictorii au devenit și la Cătălin Ivan, literă de lege. I-am transmis și în ședința de Grup și o fac și astăzi din păcate, fostul meu coleg s-a transformat într-o Monica Macovei, varianta masculină. Problema lui este ca susținătorii doamnei, atâția câți au mai rămas, vor vota originalul și nu copiile.

Grupul nostru politic devine de acum mai puternic, mai unit și, cu siguranță, mai eficient, date fiind cifrele activității domnului Ivan – cifre publice, nu lozinci, din ultimii doi ani.” este declarația dură a lui Emilian Pavel, europarlamentar PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel