Urmărește emisiunea live


Emilian Imbri: Copiii ar putea trece prin infecție fără să realizeze părinții

Emilian Imbri, managerul Spitalului Dr.Victor Babeș, trage un semnal de alarmă în ceea ce privește persoanele care pot fi infectate și chiar asimptomatice. Ba mai mult, ”copiii chiar ar putea trece prin infecție fără să realizeze părinții”.

Emilian Imbri, managerul Spitalului Dr.Victor Babeș, susține că cei mici ar putea să se infecteze și chiar să se vindece fără ca părinții să își dea seama. 

În direct la România TV, medicul a precizat că trebuie însă să avem grijă de persoanele vulnerabile. 

”Persoanele de peste 65 de ani sunt vulnerabile. Ne gândim că aceste persoane ar trebui să fie izolate și să nu fie îmbolnăvite. Nu ar trebui vizitate. Faptul că scade vârsta și se îmbolnăvesc și persoane sub această vârstă, nu e o surpriză. Nu avem vârful încă. În România, vă asigur că sunt foarte multe persoane infectate cu virus și care sunt asimptomatice. Copiii chiar ar putea trece prin infecție fără să realizeze părinții, ar putea să spună că: ”ăsta micu e răcit un pic”. Vă asigur că oamenii tineri vor trece mult mai ușor și foarte mulți vor scăpa în sensul bun de această infecție. Avem trei milioane și jumătate de persoane de peste 65 de ani în România. De ei trebuie să avem grijă”, a precizat Emilian Imbri, manager la Spitalul Dr. Victor Babeș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel