Emilia Șercan, în lacrimi, a părăsit emisiunea "Profesioniștii" a Eugeniei Vodă de la TVR 1 - VIDEO

Scene incredibile în emisiunea "Profesioniștii" a Eugeniei Vodă de la TVR 1. Jurnalista Emilia Șercan a plecat din timpul emisiunii, care a fost înregistrată, după ce a fost întrebată de ce a acceptat să lucreze la Realitatea TV, unde avea un salariu de 8.500 de euro.

"V-am văzut numele pe o listă a ministrului de Interne în timpul manifestațiilor #rezist și atunci mi-a venit ideea să vă invit", a fost fraza prin care Eugenia Vodă și-a deschis emisiunea.

Alături de alți colegi de presă, ambii ziariști au fost nominalizați de ministrul Carmen Dan drept "lideri de opinie care au incitat la ieșirea în stradă".

Emilia Șercan a părăsit emisiunea, după ce a fost întrebată de ce a acceptat să lucreze la Realitatea TV, unde avea un salariu de 8.500 de euro, condusă, la acea vreme, de Sorin Ovidiu Vântu. "Am făcut un compromis.", a răspuns Șercan la întrebarea Eugeniei Vodă. Însă, după numai câteva minute, Șercan a izbucnit în lacrimi și s-a ridicat, spunând că nu poate continua pentru că se simte o "mare  impostoare".

Vezi AICI emisiunea "Profesioniștii".  Scena părăsirii emisiunii, de la minutul 38

O aud cum plânge în culise și nu vrea să se întoarcă în emisiune. Nu voi tăia aceste fragmente, a spus mai apoi Vodă continuând emisiunea.

"Oare o să râdă Vântu în pușcărie?", a întrebat Vodă, iar Tolontan a răspuns: "Poate o să îi trimită iar flori.".

Înainte de acest episod, Șercan a povestit cu SOV i-a trimis, în urmă cu câțiva ani, de ziua lui, un coș cu flori și 6 sticle de șampanie Don Perignon, pe care i le-a returnat furioasă  la vila sa din strada Paris. Pe atunci, Șercan lucra la Evenimentul Zilei, iar după o perioadă, urma să accepte oferta de 8.500 de euro luna, de la Vântu.

Jurnalista Emilia Șercan este cea care a expus mafia plagiatelor din sistemul academic din România la cel mai înalt nivel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel