Emilia Clarke, operații pe creier. A uitat cum o cheamă

Emilia Clarke a suferit două intervenții chirurgicale pe creier
Emilia Clarke a suferit două intervenții chirurgicale pe creier

Emilia Clarke, devenită celebră pentru rolul pe care l-a jucat în serialul "Game of Thrones", a suferit două intervenții chirurgicale pe creier. Totul a pornit de la o stare de oboseală.

Emilia Clarke, cunscută pentru interpretarea rolului "Khaleesi" din "Game of Thrones", a trecut prin momente îngrozitoare și a fost la un pas de a-și pierde viața.

Cunoscuta actriță a fost operată de două ori pe creier, iar prima intervenție a avut loc chiar în timpul în care juca în serial. 

"Am simțit o durere puternică la cap, ca și cum o bandă elastică îmi strângea creierul. Am întrerupt imediat antrenamentul și am ajuns cu greu până la vestiar unde am căzut în genunchi din cauza durerii. Am intuit ce mi se întâmplă - creierul meu era afectat.

Mi-am mișcat degetele de la mâini și picioare și mi-am dat seama că nu voi paraliza. Îmi aduc aminte că am auzit vocea unei femei, care mă întreba dacă mi-e rău. Apoi de sunetul sirenei ambulanței, de alte voci care spuneau că am pulsul slab. Cineva mi-a găsit telefonul și mi-a anunțat părinții", a povestit Emilia Clarke pentru newyorker.com

Citește și: Vouchere de vacanţă 2019, veste rea. Ce bonusuri sunt anulate

Diagnostic grav pentru Emilia Clarke

Diagnosticul primit a fost hemoragie subarahnoidă (SAH), aveam un anevrism și o ruptură arterială. "Aveam să aflu că o treime din pacienții care suferă această hemoragie nu supraviețuiesc. Trebuia să fiu operată urgent, și nici în acest caz nu erau garanții că voi duce o viață normală în continuare" spune actrița.

În urma operației, a avut un șoc în momentul în care a realizat că nu mai știe cum o cheamă. "Numele meu complet este Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke, dar nu mi-l reaminteam. În locul numelui, din gura mea ieșeau o serie de cuvinte fără sens și am intrat într-o panică teribilă. N-am trăit niciodată o teamă așa de mare, soarta îmi pregătise un destin nefast. Mi-am văzut viitorul, nu merita a fi trăit. Eram actriță, aveam nevoie să-mi amintesc replici, iar acum nu eram în stare nici măcar să-mi spun numele", susține Emilia Clarke. În timpul recuperării, lucrurile au revenit la normal.

Citește și: Carmen Brumă, dietă pentru viitoarele mirese. Slăbești până la 10 kilograme, înainte de nuntă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel