Emil Rengle, UMILIT de americani. De la agonie la extaz pe scena America’s Got Talent

Emil Rengle
Emil Rengle

Emil Rengle a fost umilit pe scena show-lui America’s Got Talent. Iată de ce și cu ce număr s-a prezentat.

Deși a fost aplaudat de întreaga sală, Emil Rengle, câştigătorul ediţiei 2018 a show-ului "Românii au talent", a fost eliminat de la America's Got Talent.

Emil Rengle a participat la America's Got Talent: The Champions, o ediție în care participă cele mai bune numere din întreaga lume. Doi dintre jurați, Simon Cowell și Howard Mandel, nu au fost la fel de impresionați de abilitățile românului și i-au acordat "X"-urile, pa când Heidi Klum și Alesha Dixon au savuratdansul și atitudinea lui Emil Rengle, citează romaniatv.net.

Ce i-a spus Simon Cowell

"Îmi place de tine, îmi place mesajul tău, dar ca să fiu sincer cu tine, nu cred că aceast număr are calibrul să fie cel mai bun dintre cele mai bune", i-a transmis Simon Cowell.

Chiar dacă a primit două "X"-uri, doar publicul și telespectatorii au avut drept de vot. Emil Rengle nu a reușit însă să adune suficiente voturi pentru a se califica.

Reacția lui Emil Rengle

"Viața îți va oferi DA, viața îți va oferi NU și viața îți va oferi și un X sau două. A fost rândul meu să cobor cu X-ul de această dată și sunt aici să vă spun că nu este chiar așa de rău. De fapt, nu este deloc rău, este întotdeauna ceea ce alegem să facem din asta", a declarat Emil Rengle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel