Emil Boc, anunț privind premiul pentru eleva din Cluj care a luat 10 la BAC

Eleva Ana Gheorghe Milea care a obținut singura medie de 10 la Bacalaureatul din acest an la Cluj va primi un premiu în bani din partea Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca. Este "o recompensă pentru efortul depus și mulțumire pentru exemplul pe care l-a dat întregii comunitați clujene", a declarat primarul municipiului, Emil Boc.

Consilierii au votat joi ca atât eleva Ana Gheorghe Milea, cât și cei trei profesori pe care i-a avut la disciplinele de examen la Colegiul Național "Emil Racoviță" unde a învățat, să fie premiați cu suma de 1.000 de lei fiecare. 

"Ana Gheorghe Milea este singura eleva din județul Cluj care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat. Am dorit, prin această premiere, să recunoaștem rezultatele deosebite obținute la învățătură, fiind o recompensă pentru efortul depus și mulțumire pentru exemplul pe care l-a dat întregii comunități clujene. Pe lângă elevă, am decis și premierea, tot cu câte 1.000 de lei, a celor trei profesori care au pregătit-o, de la Limba Română, Matematică și Biologie, discipline la care eleva a luat note de 10", a declarat Emil Boc, citează stirileprotv.ro.

Premiile le vor fi înmânate în cdrul unei ceremonii a cărei dată urmează a fi stabilită. 

BACALAUREAT 2015. Perle ale elevilor din Franța: Politica nu are nimic de-a face cu filozofia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel