Cinema Patria, consolidare. Tudorache: Avem nevoie de aşa ceva

Mihai Ciobanu / 20 dec 2018 / 21:22
Daniel Tudorache
Daniel Tudorache

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a acordat un interviu pentru DCNews în care a vorbit, printre altele, despre consolidarea mai multor obiective emblematice de pe raza acestei părţi a Capitalei. 

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a explicat, în cadrul unui interviu acordat DCNEWS, care este stadiul lucrărilor de consolidare a cinematografului "PATRIA", de pe Bulevardul Magheru, un edificiu emblematic pentru Capitală. Consolidarea şi modernizarea acestui cinematograf face parte dintr-un program mai amplu în care sunt cuprinse cinematografele Patria Excelsior, Cotroceni şi Giuleşti.

"PATRIA  este emblema cinematografelor din Bucureşti. În acest moment ţinem legătura cu Primăria Capitalei pentru că acel bloc trebuie consolidat. Vom consolida cinematograful şi, cu siguranţă, vom reda bucureştenilor acel cinematograf. Eu ţin minte că, până în 1990, era un cinematograf emblematic pentru Bucureşti. Mai era şi Scala. Este un cinematograf de care Bucureştiul are nevoie. Va putea fi folosit şi pentru spectacole de teatru. Vrem să îmbinăm şi teatrul şi cinematograful. Să îl redăm bucureştenilor pentru că avem nevoie de aşa ceva", a explicat Daniel Tudorache.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către primarul Daniel Tudorache: 

 

Vezi şi: Guvern, nouă şedinţă vineri, 21 decembrie

ANM, prognoza meteo. Vremea de Crăciun, 25 - 26 decembrie