EXCLUSIV  Elvira Deatcu, la interviurile DCNews. Celebra actriță, culise din teatru și telenovele

Actrița Elvira Deatcu ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

Interviul va fi difuzat duminică, 25 martie de la ora 12:00, live pe contul de Youtube al Redacției, dar și pe pagina de Facebook.

De asemenea, emisiunea va fi disponibilă video și în cadrul acestei știri.

Biografie

Elvira Deatcu a urmat liceul Pedagogic pentru că și-a dorit să fie învățătoare, iar după terminarea liceului a profesat timp de un an ca învățătoare alături de foștii săi profesori din școală generală.

La 15 ani, elevă la Liceul Pedagogic din București, pleacă în vacanță de iarnă la Cluj, invitată de verișoarele sale la colindat și îl cunoaște pe omul vieții ei, Horea, un elev de 17 ani pe atunci, cu care se va căsători în octombrie 1999 după o relație "la distanță" de mulți ani. La facultate i-a avut profesori pe Mircea Albulescu, Florin Zamfirescu, Adrian Pintea, Olga Tudorache, mulți dintre ei devenindu-i apoi colegi de platou. 

Rolurile din "Livada cu Vișini", "Alchimistul", "Gaițele" pe care le-a interpreat cu multă dăruire și talent o recomandă că fiind o actriță serioasă și responsabilă. La Buftea când a fost chemată la casting, a jucat proba alături de Dan Bordeianu, pe care îl știa din facultate, și a primit rolul Amalia, care era o femeie rea și fără scrupule din "Lacrimi de iubire". 

Și-a cerut soțul în căsătorie

După rolul Amaliei, a fost distribuită constat în telenovelele de la Acasă tv. Actrița este cea care a făcut pasul cel mare și și-a cerut soțul în căsătorie. Are cu acesta doi copii superbi și reușește să îmbine cu succes viață de familia cu cea profesională. 

Elvira Deatcu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi, care a cucerit prin talentul său și prin dăruirea cu care interpretează rolurile.

Elvira a cucerit publicul prin naturalețea sa, dar și prin modul în care joacă, demonstrând că are talent, și că își face meseria cu multă seriozitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel