Elon Musk, filmat la volanul unui Cybertruck în Los Angeles

Tesla Cybertruck. Foto: tesla.com
Tesla Cybertruck. Foto: tesla.com

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a fost surprins la volanul unui Cybertruck - maşina "indestructibilă" căreia i s-au spart geamurile la prezentarea oficială. 

O filmare cu Elon Musk aflat la volanului unei maşini electrice "Cybertruck" a fost distribuită pe Instagram. În clip se vede cum Musk chiar le face cu mâna celor care îl filmează, înainte de a demara. 

Chiar dacă prezentarea oficială a Cybertruck a fost considerată un eşec, din cauza faptului că geamurile maşinii "indestructibile" nu au rezistat unor lovituri cu o bilă metalică, Tesla a primit deja peste 200.000 de comenzi pentru această maşină la numai două zile de la eveniment, potrivit Ladbible.com.

Putere incredibilă la un preț incredibil


Musk a făcut afirmații izbitoare despre capacitățile camionului. Cybertruck ar fi mai capabil, în ceea ce privește remorcarea și transportul, decât un Ford F-150 și să funcționeze ca o mașină sport mai bună decât un Porsche 911.

O altă caracteristică atrăgătoare a camionului este prețul său. Versiunea de bază a camionului va începe de la 39.900 USD. Asta înseamnă cu aproximativ 10.000 de dolari mai mult decât prețul unui model de bază Ford F-150, care începe de la aproximativ 30.000 de dolari. Dar ar concura bine cu costul unui F-150 frumos echipat. Un F-150 Lariat Super Cab, de exemplu, începe de la aproximativ 44.000 USD.

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel