Reexaminarea legii de eliminare a 102 taxe nefiscale, RESPINSĂ

Reexaminarea proiectului de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale a intrat, în procedură de urgență, pe agenda de astăzi a Camerei Deputaților. 

UPDATE: Camera Deputaţilor a respins reexaminarea legii privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale. Decizia a fost luată cu 174 de voturi "pentru" respingerea cererii de reexaminare, 85 "împotrivă" şi o abţinere.

În Comisia de buget a Camerei Deputaţilor a fost adoptat un amendament potrivit căruia legea va intra în vigoare la data de 1 a lunii imediat următoare publicării în Monitorul Oficial.

UPDATE: Comisia de buget a Camerei Deputaţilor a adoptat raport de respingere a reexaminării solicitate de preşedintele Klaus Iohannis. Decizia a fost luată cu 13 voturi în favoarea respingerii cererii de reexaminare, nouă împotrivă şi o abţinere.

”Biroul permanent a modificat ordinea de zi şi programul de lucru, respectiv astăzi (miercuri - n.r.) vom începe dezbateri de la ora 10,00 în plen, până la 12,30, în principal pe respingeri şi a mai fost aprobat pe ordinea de zi şi PLX 473/2016, celebra iniţiativă cu 102 taxe care ne-a venit de la Senat. Comisia de buget va lucra în acest moment, odată cu plenul, astfel încât până la ora 13,00 raportul să fie gata şi să fie introdus la votul final, împreună cu respingerile pe care le lucrăm astăzi”, a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres. 

El a explicat că trebuie dezbătut de urgență proiectul pentru că vorbim despre eliminarea unor taxe și e normal să fie discutat înainte de aprobarea bugetului de stat. Senatul a respins marţi cererea de reexaminare înaintată de preşedintele Klaus Iohannis Parlamentului cu privire la propunerea de lege prin care sunt eliminate 102 taxe. 

Grupurile parlamentare PNL şi PMP au votat pentru cererea de reexaminare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel