ELIMINARE EXATLON. Mesaj pentru Giani Kiriță: Noi te susținem!

După ce unii au spus că Giani Kiriță ar trebui eliminat de la Exatlon, fanii săi au lansat o petiție prin care își arată susținerea față de el.

"În ciuda a tot ce se speculează, Giani Kiriță nu va părăsi Exatlon România! Fără îndoială, este un bun fotbalist și un mare sportiv, iar strategiile la care apelează sunt normale și bineînțeles legale într-o competiție. A demoraliza complet sau nu pe cineva, asta nu înseamnă că nu este educat sau că nu este un sportiv bun, ba din contră, el își folosește abilitățile pentru cât mai multe victorii! Răutăcioșii au aruncat cu noroi și pietre cerând astfel eliminarea lui pentru simplul fapt că Giani este sincer și spune lucrurilor pe nume, exact așa cum sunt, în comparație cu Războinicii care se mănâncă între ei și duc "bârfele" de la unul la altul.

Susținere majoră

În loc să își asculte propria "echipă", ei joacă de fapt pentru punctele individuale, lor nici măcar nu le pasă de "echipă" pentru ca ei nu sunt o echipă! Nu ai cum să respecți pe cineva care a ales să "câștige" luându-l pe cel mai slab om din echipă de câte ori a fost posibil. Normal ar fi trebuit să aleagă pe cineva pe măsură, nu să mizeze pe faptul că Oltin nu va aduce puncte și ei astfel vor avea avantaj să "câștige". Fără îndoială, Giani merită să rămână în competiție pentru că este un sportiv bun și este demn de acest concurs în care a excelat pe forțe proprii!

Noi te susținem! Arată-le în continuare ce poți!

[citeste si]

Hai Giani Kiriță‼️", se arată în textul petiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel