Urmărește emisiunea live


Patru victime în urma elicopterului prăbușit la Bobocu

elicopter
elicopter

Un elicopter militar de antrenament aparţinând Bazei Bobocu s-a prăbuşit, joi, în localitatea Joiţa, în urma acestui accident fiind semnalate patru victime, toate angajate în Armată.

 "În legătură cu evenimentul aviatic produs joi în localitatea Joiţa, de lângă Şcoala de Aplicaţie Boboc, o echipă operativă formată din trei procurori militari de la Parchetul Militar Bucureşti şi Parchetul Militar Teritorial Bucureşti, împreună cu lucrători din Serviciul Criminalistic Judeţean Buzău, s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care acesta s-a produs", precizează Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"Elicopterul aparţine Şcolii de aviaţie militară de la Boboc, judeţul Buzău. Elicopterul efectua un antrenament. La bordul elicopterului se aflau pilotul, copilotul, un maistru şi un elev student", a declarat prefectul de Buzău, Gabriel Baltă, potrivit România TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel