Elicopter, la Mamaia. Pilotul neagă pericolul. Ce face Autoritatea Aeronautică Civilă

După incidentul de la Mamaia, în care oamenii au fost puși în pericol din cauza aterizării unui elicopterul în fața unui club, pilotul aparatului se apără și susține că s-a aterizat în sigurnanță. Autoritățile se pare că nu sunt de acord cu el.

Momentul de excentricitate care putea să se transforme într-o adevărată dramă, odată cu dorința unui VIP de a coborî cu elicopterul chiar în fața unui club de fițe din Mamaia, a intrat în vizorul autorităților. Deși imaginile filmate arată foarte clar ceea ce s-a întâmplat în momentul aterizării, pilotul neagă faptul că ar fi pus în pericol pe cineva. „S-a aterizat în siguranţă, dar după aterizare, în timp ce pasagerii coborau, o rafală de vânt puternică dinspre mare, din faţă, s-a format un curent puternic acolo în faţa clubului şi s-a umflat elicopterul. Nu a existat niciun pericol, toţi au coborât în siguranţă”, a explicat pilotul. 

 Autoritatea Aeronautică Civilă Română s-a autosesizat

Refuzul vedetei de a ateriza pe acoperișul clubului, acolo unde era amenajat un heliport și punerea în pericol a oamenilor odată cu alegerea unui loc aglomerat pentru executarea unor astfel de manevre, se pare că a trezit interesul autorităților.  Conform reprilcaonline, Autoritatea Aeronautică Civilă Română s-a autosesizat cu privire la acest incident şi va face cercetări.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel