Eliberare Alina Bica. Vicol, declarații bombă: A fost bătută

Cătălina Burghelea / 27 dec 2018 / 20:45
Alina Bica și Elena Udrea
Alina Bica și Elena Udrea

Avocata Laura Vicol a declarat telefonic, pentru România TV, primele informații despre Alina Bica, după ce a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica. 

"Încearcă să își revină după cele trei luni de detenție din Costa Rica. Condițiile nu au fost unele strălucite acolo. Adică, exact cum am spus, a fost o perioadă extrem de grea. Încearcă să se adune din nou, pentru că a avut parte de multă pușcărie și aici, în România. Ea este o persoană mai discretă, știm cu toții că nu vorbește foarte mult cu presa și a dat extrem de puține interviuri. Iar de când este în Costa Rica, chiar nu a vorbit cu nimeni din presa românească și nici de acolo", a spus Laura Vicol.

Alina Bica a fost amenințată 


"Alina Bica a fost amenințată în nenumărate rânduri în România, a fost bătută în afara țării tocmai pentru a nu încerca să vorbească, iar în momentul în care a vorbit, s-a ales cu această condamnare", a mărturisit avocata Laura Vicol.  

VEZI ȘI Udrea - Bica, eliberare. Avocata Vicol: Nu a făcut altceva decât să le rețină, în plus, ilegal

Întrebată de moderatoarea România TV dacă Alina Bica este mai în siguranță în Costa Rica, avocata Laura Vicol a declarat: "Din punctul meu de vedere, Alina Bica nu este în siguranță în nicărieri, pentru că este un om care cunoaște foarte multe lucruri, este un om care nu vorbește". 

CITEȘTE ȘI Geoană a răbufnit în fața lui Radu Tudor: ''Nu ți-e rușine?''