Elevii Marianei Badea ies la înaintare: Vrem să atragem atenția asupra unui lucru grav

După ce Andreea Popescu, o fostă elevă de-a Marianei Badea, a spus că aceasta îi obliga pe copii să îi cumpere cărțile, mai mulți tineri au reacționat.

Ana-Maria Grosu, tot o fostă elevă de-a profesoarei, a lansat o petiție, în numele colegilor săi, în care își arată susținerea față de Mariana Badea.

"Scopul acestei petitii nu este unul politic si nici nu dorim sa facem din aceasta petitie un camp de lupta. Vrem doar sa atragem atentia asupra unui lucru grav, cum ar fi denigrarea unei persoane publicand articole malitioase fara a cerceta si a solicita parerea mai multor surse, asa cum este cazul articolului care face referire la doamna profesoara Mariana Badea. Referire care nu-i face onoare, ba mai mult articolul este defaimator si mincinos. Noi suntem reprezentantii promotiei 2003 Liceul Nicolae Kretzulescu, care timp de 4 ani au avut deosebita placere de a o avea profesoara de limba si literatura romana pe dna Mariana Badea.

[citeste si]

Afirmam cu tarie ca niciodata in acest timp nu am fost obligati sa-i cumparam cartile. Notele se dadeau intotdeauna pe merit. Doamna profesoara ne-a fost alaturi in cei 4 ani ca un adevarat dascal, care a stiut sa ne dojeneasca atunci cand era cazul, dar sa ne si laude cand meritam. Ba mai mult, a fost alaturi de sufletele noastre de adolescenti aflati pe drumul descoperirii de sine, incercand sa ne inteleaga emotiile si trairile, coborand dincolo de limita trasata de catedra impunatoare.

VEZI ȘI: Mama lui Mircea Badea, reacție după un text plin de ură: Știți că v-am iubit, ca pe ceilalți copii ai mei

Ii rog pe fiecare dintre colegii mei sa exprime un gand inspirat de dna profesoara Mariana Badea, careia ii multumim ca ne-a fost alaturi si a contribuit la evolutia noastra!

In incheiere ii dedic doamnei profesoare, poezia mea preferata 'Eu nu strivesc corola de minuni a lumii' de Lucian Blaga si va las mai jos randurile care exprima ce a insemnat pentru mine dna profesoara Mariana Badea:

"In lumea noastra grabita si hada, de multe ori prea rea, ma bucur ca dna profesoara Mariana Badea a stiut sa-mi inspire pasiunea pentru citit, cartile devenind astfel refugiul meu si gura proaspata de aer de care am nevoie pentru a-mi gasi forta de a zambi lumii... asa cum este ea...' ", se arată în textul petiției. Puteți semna AICI.

Sursa foto: captură Wowbiz

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel